Jarenlang ervaring

Schilderen lijkt soms heel eenvoudig, maar er komt vaak toch een hoop bij kijken. Schilderen is een vak, een ambacht waarin gevestigde tradities en moderne technieken samengaan. Als schildersbedrijf verzorgen wij alle mogelijke schilderwerkzaamheden, of u nu opzoek bent naar een schilder voor binnen of buiten. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij repareren en sauzen de wanden en plafonds van uw woning of kantoor in een met u gekozen kleur. Ook voor herstelwerk zoals bijvoorbeeld het herstellen van houtrot zit u bij ons goed. Goed en degelijk schilderwerk kan echt het verschil maken.
Door de jarenlange ervaring, certificaten, diploma’s en de juiste visie betreft schilderwerk. Met een team van zo’n 20 medewerkers levert Schilderwerken Peeters uitstekende schildersdiensten

U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor een offerte

Schilderwerken

Schilderwerken

Zowel grote als kleinere schilder- en onderhoudsopdrachten worden door ons uiterst professioneel en met zorg en vakmanschap uitgevoerd. Wij verzorgen schilderwerken en onderhoud voor bedrijven, overheden, instellingen, scholen, ziekenhuizen en woningcorporaties en natuurlijk ook voor particulieren.

Behangwerken

Behangwerken

Met behang is er keuze te over! Alles is tegenwoordig mogelijk met wandbekleding. U creëert uw eigen sfeer met behang.
Buiten het ‘gewone’ papieren behang zijn er tegenwoordig nog enkele andere opties die zeer sfeervol kunnen zijn, waaronder vinyl behang, poster behang, en onze specialiteit: glasvezelbehang.

Gyprocwerken

Gyprocwerken

Voor uw nieuwbouw of renovatie zorgen wij voor een volledig gyproc afwerking. Wij plaatsen voor u scheidings-en voorzetwanden, verlaagde plafonds, afkastingen van leidingen, tegelplafonds, gordijnomkastingen, …
Onze wanden en plafonds worden eventueel voorzien van een akoustische of thermische isolatie.